Follow by Email

Easy store

Jumaat, 23 Disember 2016

Adara Foundation merawat kulit


Siapa kata semua foundation tu sebagai nak cover cela je? Lepas cuci foundation terserlah wajah yang menggerutu?

No no no tak semua foundation macam tu. Salah satu foundation yang best ialah Adara Foundation. Sebab apa? Sebab Adara Foundation bukan sekadar foundation. Ianya merawat dan mencerahkan kulit taw. Huihhh jimat duit tak yah beli skincare hehe tapi lau nak kesan mantop haruslah pakai skincare kann.



Cuma Bella nak gtaw la Adara Foundation ni kalau muka muncul miss jerawat. Tempek2 je jerawat tu dengan Adara ni time nak tidor, bangun pagi esok jerawat kecut tak yah susah2 nak picit. Dah tu mesti tinggal parut jerawat kan? Tak yah risau, kan Adara merawat sambil mencerah, consistent je pakai hilangla semua parut2 jerawat tu. 

Tak cuba tak tahu.
Dah cuba memang tak pandang lain dah. Oh ye MUA pon sukaa gilerr ngan adara foundation ni taw. Serum rose apa? Serum rose pon bestt glowing2 berseri2 muka taw.



Nak cuba? Meh whatsapp bella 0189127787
😘

#adarafoundation 
#EHPSdihati 
#calit2gebu 
#mua
#muamalaysia
#makeupartis
#foundationmesrawudhuk

Tiada ulasan:

Catat Ulasan