Follow by Email

Easy store

Sabtu, 3 September 2016

SAYA TAK MANDUL TAPI SUKAR HAMIL



Kami tak pernah merancang pun, tapi memang belum rezeki, Cuma saya tak tahan bila orang keliling asyik bertanyakan bila saya nak ada anak, mertua asyik tanya berulang-ulang kali, seolah - olah tak faham situasi kami.  Emak dan ayah asyik bagi petua itu dan ini, lagi sedih bila suami dah give up dan ajak ambil anak angkat. Katanya petua orang tua-tua,  kalau susah dapat anak,  ambil anak angkat nanti berjangkit boleh dapat anak sendiri. Dah check up doc pakar.  Hasil ujian,  saya tidak mandul. Cuma senggugut saya sangat teruk.  Hormon saya juga tak menentu.
.
Alam perkahwinan 3 tahun tanpa anak memang menyiksakan, usahkan 3 tahun,  3 bulan pun terasa bosan dengan pertanyaan orang sekeliling. Suasana rumahtangga semakin hari semakin suram, selalu tumpang gembira bila bersama anak-anak buah je , jelas terukir kebahagiaan suami bila dapat mendukung si kecil. Saya tahu suami inginkan zuriatnya, bukan saya tak mencuba, dah bermacam-macam jamu saya makan , bermacam-macam produk saya amalkan. Tetap menemui jalan buntu.  Namun saya kena juga kuatkan semangat demi suami yang tersayang.
.
Satu hari kakak saya memperkenalkan saya dengan Set kehamilan SPV dan Raja Abi (Pakej Cinta). Saya teruja dengan testimoni - testimoni yang ada. Ada yang berbelas tahun usaha..  Boleh hamil dengan pakej cinta. Saya lebih yakin dengan pakej cinta.  Dalam seminggu saya minum SPV, saya mengalami period yang banyak dan berketul-ketul, mungkin ini healing proses, yang peliknya saya tak rasa senggugut seperti yang saya alami selama ni, kalau tidak sampai nak pitam menahan senggugut.
.
Suami pula serasi betul dengan Raja Abi, semakin caring,  semakin manja, bertenaga dan saya rasa suami jadi lebih romantik,  pantang tercuit sikit.. Oppsss.
.
Alhamdulillah. Terima kasih Ya Allah.. Hubungan kami semakin hari semakin bahagia. Kini saya melalui fasa trimester pertama, bersyukur sangat dapat merasai nikmat melalui tempoh kehamilan sepertimana wanita-wanita yang lain.  Syukur diperkenalkan dengan Set kehamilan SPV dan Raja Abi. Rasa gembira sangat  bila dapat memberi kebahagiaan kepada suami.

Detik melihat double line pada pregnancy test tempohari memang tidak dapat dilupakan.
Anda juga berhak melalui detik kebahagiaan yang sama seperti saya,

Jika saya boleh,  anda juga boleh. Yang penting,  jangan putus asa,  yakin dengan rezeki Allah,  tawakkal dan berdoa tanpa jemu.

Berminat untuk ikhtiar dengan set kehamilan SPV & Raja Abi?? Jom pm saya,  saya cuba bantu. Inshaaallah.
.
.
>> Taip “SPV&RA” dan Whatsapp / telegram ke  018-912 7787
>> Taip “SPV&RA” dan Whatsapp / telegram ke  018-912 7787
>> Taip “SPV&RA” dan Whatsapp / telegram ke  018-912 7787
.
========
JAMINAN
========
100% Halal Jakim
100% Bahan Semulajadi (Tiada bahan kimia)
100% Bahan Gred AAA
100% Keluaran Bumiputera Islam
100% Kilang Bertaraf GMP & Muslim

#EHPSdihati
#bellaEHPSpakarkecantikkanluardalam
#Ikhtiarhamil
#puterivanila
#testimonispv